Wilujeng sumping di situs web resmi Shanghai Hao Ming Machinery Co Ltd!

PRODUK

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

Haoming ayana di Kacamatan Jiading, Shanghai, Cina. Wilayah ieu mangrupikeun tempat pangumpulan inti industri otomotif Cina. Éta ngagaduhan angkutan anu trep, sumber anu kentel sareng sumber tanaga anu lokalisasi.
Haoming sok ngajantenkeun ciri-ciri usaha anu berorientasi panalungtikan, sareng jaga hubungan anu hadé sareng lembaga panaliti domestik sareng asing sareng perusahaan anu saé dina kerjasama téknis téknis. Haoming nyayogikeun solusi pangembangan produk pikeun konsumén salaku panalungtikan téknis sareng kamampuan aplikasi, sareng parantos diwanohkeun ku para palanggan sareng pasar dina automasi, efisiensi, stabilitas kualitas sareng optimalisasi ongkos.

BALONG

Shanghai Hao Ming Mesin Co, Ltd

Ti saprak 2017, Haoming parantos mekarkeun kerjasama téknis sareng Shanghai Jiaotong University sareng Shanghai Baosteel Group R&D Center.

Five principles of nonstandard design
Shanghai Haoming Mesin Co, Ltd, fokus kana industri gulung leuwih ti 10 taun, tiasa p ...
Enterprise 5S culture construction
Sistem manajemen 5S 5S kalebet lima barang: Seiri, Seiton, Seiso, Seiketsu sareng Shitsuke. Becaus ...